Gardens

Tervetuloa Sadonkorjuujuhlaan Warjakka Puutarhalle la 22.8.2020 klo 12-14!

WARJAKKA PUUTARHA sijaitsee Oulunsalon Varjakan venesatamaan vievän Varjakantien varressa entisen Finnin- ja Kukonkadun kivijaloilla, ison Varjakan männyn edustalla ja sen läheisyydessä. Puutarha on paikallisen Ervastinkylän kyläyhdistyksen luoma ja se on toteutettu Oulun kaupungin Osallistuva budjetointi 2019 -hankkeen avulla. Puutarha aloittaa toimintansa 17.5.2020.

 
WARJAKKA PUUTARHAN tavoitteena on tarjota kaiken ikäisille ja tasoisille viljelijöille viihtyisä harrastus, joka ilahduttaa myös muita alueella liikkujia. Sen avulla pyritään kehittämään uudenlaista toimintaa, joka nostaa myös alueen kulttuuriperintöä esiin. Puutarhan yhteydessä toimii TaikaBox ry:n toteuttama Warjakan tarinat -lisätty todellisuuskokemus ja -galleria. Voit vierailla virtuaalisissa rakennuksissa paikan päällä älypuhelimeen ladattavan Warjakka -sovelluksen avulla. Pääset tutustumaan hankkeeseen myös etänä 3D-sivulla.

 
Pyydämme kaikkia puutarhan vieraita ja viljelijöitä huolehtimaan omasta turvallisuudestaan puutarhassa liikkuessaan sekä toimimaan hallituksen koronavirus pandemian määräämien suositusten mukaisesti. 


Tule yhteisöllisen WARJAKKA PUUTARHAN viljelijäksi! 


Voit varata WARJAKKA PUUTARHASTA 1‒3 kasvatuslaatikkoa yhdeksi kesäksi kerrallaan. Laatikoita on kahta eri kokoa: 120cm x 80cm sekä 80cm x 60cm. Syvyydeltään laatikot ovat 40cm, 60cm ja 80cm. Kasvatuslaatikoissa on valmiina hevosenlanta, hiekka ja kalkkiseos sekä jokaista laatikkoa varten on varattuna myös säkillinen grobiootti luomu kasvumultaa ja kalkkia. Yksi laatikko maksaa 10€/kesä. Maksuilla ylläpidetään mm. kesäistä vesipistettä. 

Jokainen viljelijä tuo mukanaan tarvittavat välineet, kastelukannun, taimet ja siemenet sekä kasvukaudella tarvittavat lisälannoitteet.
Kasvatuslaatikoita on rajallinen määrä ja niitä voi varata kevään aikana niin kauan kuin laatikoita riittää. Lataa kartta viljelylaatikoista tästä:Jokainen viljelijä sitoutuu WARJAKKA PUUTARHAN sääntöihin. Lataa puutarhan säännöt tästä:Lisätietoa sekä laatikoiden varaukset Tanja Råmanilta: 044 981 7348 tai tanja@taikabox.com

Voit seurata puutarhan toimintaa sosiaalimediassa: #warjakkapuutarha